Пн-Пт з 09:00 до 18:00,
Сб з 09:00 до 15:00,
нд -вихідний
проспект
Червоної Калини 15
Подивитись на карті
  • Головна
  • Новини
  • Як вибрати майстерню для виготовлення ключа до автомобіля?

Як вибрати майстерню для виготовлення ключа до автомобіля?



Дата публікації:

Як вибрати майстерню для виготовлення ключа до автомобіля?



Виготовити додатковий ключ для автомобіля можна в різних місцях.

Вибір майстерень і центрів по виготовленню ключів на сьогоднішній день великий. Як же правильно вибрати до кого звернутися за цією послугою?

Хтось обирає за ціною, хтось обирає по розташуванню - поряд з роботою або будинком.

У цьому огляді ми хочемо підкреслити ще такий чинник, як якісне і професійне устаткування для виготовлення ключів.

Сучасним устаткуванням для виготовлення ключів можуть похвалитися тільки одиниці в Україні. Ми не будемо говорити зараз про електронну частину ключа - це окрема тема. Поговоримо про механічну нарізку, адже цей момент є дуже важливим. Тільки професіонали розуміють наскільки це має принципове значення, користувачі рідко звертають на це увагу. А шкода.

Правильна нарізка ключа не лише надає приємну роботу при повороті ключа в замку. Якісне механічне фрезерування секретного коду також зберігає тривалість життя ваших замків. В процесі користування ключем відбувається його природний знос, тобто ключ помалу стирається і точність нарізки при цьому зменшується. Усе це згубно впливає на роботу замків - ключ підкушує або з часом перестає працювати і необхідно проводити ремонт замків.

Сучасне спеціалізоване устаткування дозволяє зчитати код вашого ключа, проаналізувати міру зносу секретів і нарізати цей код згідно із заводськими налаштуваннями на нову заготовку. Таким чином, на відміну від простих ручних копіювальних верстатів цей метод гарантує, що користувач отримає ключ в тому вигляді, в якому він був передбачений заводом-виробником.

У приведеному нижче відео ми покажемо сучасний верстат, який встановлений в нашому центрі Смарткей.

Наступного разу замовляючи виготовлення ключів, звертайте увагу не лише на ціну і зручність розташування майстерні. Пам'ятайте, що є чинники не менш важливі - якісні заготовки і професійне устаткування.